HTML

CsomagolásDesign

Egy terméknek néhány méter és alig pár másodperc áll rendelkezésére, hogy magára vonja a fogyasztók figyelmét a boltok polcain. Ezekben a kritikus pillanatokban dől el minden, a siker záloga pedig a tökéletes kitalált csomagolás.

Friss topikok

  • Intizar: Esetleg a kezünkbe veszünk egy úgynevezett "villát" (minden bizonnyal szabadalmazott amerikai talá... (2011.09.07. 21:35) Uborka lift
  • suo tempore: vmelyik mad magazinban láttam ezt a poént elsütni úgy sok éve, meg azóta még párszor, de már nemto... (2011.07.21. 23:13) Dehidratált víz
  • suo tempore: naaagyon cuki :D csak fekete teával nem annyira hatásos (2011.07.10. 11:27) Cápatámadás nap mint nap
  • balint632: @suo tempore: :D Örülök, hogy tetszik. NEm tudom gáz e virágot venni amúgy, én szerintem biztosra ... (2011.07.03. 19:59) Randevúra virág helyett...
  • balint632: @suo tempore: Ceruzának látszó csokit már korábban is csináltak, de nem volt hozzá ilyen frankó to... (2011.06.28. 21:49) Van min csámcsogni az osztályteremben

,,Divatba jön" a kolbász?

2011.05.18. 16:50 balint632

 

Rendhagyó kolbász csomagolás még 2009-ből:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem tudom mi lehetett a gyártó célja ezzel a nem éppen mindennapi kolbász csomagolással: megkörnyékezni a fiatalabb korosztályokat, vagy csak szimplán felkelteni a fogyasztók figyelmét a polcon. Ez utóbbi nagy valószínűséggel sikerült, ami egy csomagolás esetében már félsiker.

 

Forrás: designyoutrust.com

10 komment

Címkék: design divat kolbász csomagolás

A bejegyzés trackback címe:

https://csomagolasdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr932914232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2011.05.18. 18:44:24

biztos,h kaja van benne?

én egyszer majdnem vettem egy üdítőt, de kiderült,h tkp alsógatya volt

balint632 2011.05.18. 19:50:24

@suo tempore: :) :) állítólag igen. Amúgy őszintén szólva nem ma láttam először a fenti képet - párszor már átsuhantam rajta keresgélés közben - de azt én is csak ma realizáltam, hogy mit rejt a csomagolás.

Súlyos 2011.05.20. 00:04:52

Ez veszélyes csomagolás... Ha tényleg jó ami benne van, akkor rendben, de ha csak közepes, vagy ne adj isten gyengébb minőség, akkor bennem felordít az ősparaszt: "Azt hitte a húskombinát, hogy a csiri-csáré műbőr miatt mindenki megveszi ezt a szart? Na, majd adok én nekik, és telekürtölöm a várost, hogy ezt véletlenül se vegye senki, mert tiszta átverés!"

Persze, ez minden termékre, minden csomagolásra igaz lehet, de vannak olyan dolgok, amiknél már megszoktuk, hogy igyekeznek feltünően csomagolni, a húskészítmények még nem tartoznak ide.

balint632 2011.05.20. 09:13:14

@Súlyos: :) :) :) Ez tényleg így van. Mondjuk az a jó benne, hogy mire elterjed (adott esetben, hogy milyen szar, addig már baromi sokan megvették.

Túl azon amgy, hogy izgalmas, szemet gyönyörködtető a csomagolás, szerinem elég tájidegenül hatna bármelyik szupermarket polcán, ami hosszútávon nem tudom jó-e. Bár a bevezetés időszakában biztos előnyös.

Súlyos 2011.05.20. 11:23:47

Kutyafuttatón beszélettünk erről, és egy haver azt mondta, hogy ez tök jó, csak okosan kell használni. Példának azt hozta fel, hogy ha van ey bejáratott márka, kedvelt íz, akkor egy ilyen csomagolás jó lehet mondjuk a cég évordulójára, vagy valami akcióhoz, mert akkor beindul az ayrágóbogár: "Mi ez itt? JÉÉÉ!!! a kedvenc kolbászom! De jó csomagolása van. Nézd csak, nem is tudtam, hogy most 10 évesek."

Másik ötlete meg az volt, hogy bejáratott márka, de most piacra dobnak egy újabb ízt. Például évek óta foralmaznak valamilyen kolbászt, aztán kihozzák ugyanannak a csípősebb változatát, vagy a bajorosan fűszerezettet...

Az, hogy mire elterjed, addigra sokan vettek belőle, az igaz, de csak egyszer lehet elsütni... Nekem vágóhidam lenne, akkor én hosszú távon gondolkoznék.

És igen, a bevezetés alatt, az jó ötlet. Esetleg lehet figyelni (kóstoltató lánykák érdeklődhetnek) hogy mennyire jött be a dizájn, és ha tetszik a vásárlóknak, akkor maradhat.

balint632 2011.05.20. 11:47:17

@Súlyos: Számból szóltok. Tökéletesen egyetértek veletek! Remélem a blogomra látogatók olvassák a kommentjeidet! Ha nem kutyafuttában írtam volna a bejegyzést, nagyjából én is ezt írtam volna (vagy kellett volna írnom) a kép alá.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.05.27. 11:07:37

Ez nem kolbász, hanem ömlesztett sajt. :)

balint632 2011.05.27. 17:21:08

@TrueY: Akkor miért nem inkább kolbászkrém? :D

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.05.27. 21:45:42

@balint632: Mert mifelénk ilyen csomagolványban ömlesztettsajtot szoknak árulni. De máximum májkrémet, vagy kenémájast! :) Kolbászkrémet meg tubusban.
süti beállítások módosítása